Senarai Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Khairul & Izza

Till Jannah Saya mula mendaftar Till Jannah pada December 2020, dengan niat memang ingin mencari ...

Nazmy & Nabila

Kenapa kami sertai Till Jannah (TJ) untuk mencari pasangan hidup? Sebenarnya kami berdua diperken ...

Zul & Amani

Assalamualaikum warga TillJannah. Saya ingin berkongsi perkenalan kami suami isteri. Perkenalan ...

Nazmi & Noraini

Assalamualaikum warga tilljannah. Pertama sekali saya kat sini nak ceritakan kisah cinta saya da ...

Fikri & Hidayah

Bismillahirrahmanirrahim Niat saya dan suami hanya ingin berkongsi kisah cinta perkenalan kami. ...

Rafiuddin & Nabiha

Assalamualaikum dan terima kasih kami ucapkan kepada Tilljannah kerana telah menjadi platform kepada ...

Asri & Rose

Bismillahirrahmanirrahim...Assalamualaikum. Syukur Alhamdulillah bermula dengan desakan adik-adik, s ...

Zulfadli & Amalina

Assalamualaikum w.b.t Niat saya dan suami hanya ingin berkongsi tentang pengalaman kami dalam me ...

Amin & Nissa

Assalamualaikum Rezeki itu ALLAH hadirkan dalam pelbagai cara… Tempoh perkenalan selama s ...

Saroja & Hanis

Saya tahu mengenai portal tilljannah.my melalui youtuber Syahmi Sazli dan mula mendaftar untuk menca ...

Shahrizad & Suhana

Assalammualaikum, Alhamdullilah saya dan suami telah selamat diijabkabulkan. Perkenalan bermu ...

Ashraf & Nazirah

Assalamualaikum wbt. Nama saya Nazirah. Saya mula mendaftar portal Till Jannah pada Februari 201 ...

Najmi & Syafawani

Assalamualaikum, Saya daftar portal ni pada hujung tahun 2018. Saya try dulu langgan 3 bulan tap ...

Azmin & Afiqah

Assalamualaikum...Alhamdulillah kami kini telah sah menjadi suami isteri. Kami mula berkenalan d ...

Hakim & Wahidah

Assalamualaikum. Ini kisah cinta saya & isteri yang bermula dalam tempoh yang sangat singkat. Kami ( ...

Basri & Rodiah

Assalamualaikum wrhm wb. Terima kasih diucapkan kepada Team TillJannah.my. Saya dan pasangan hamp ...

Afiq & Mastura

Assalamualaikum...Alhamdulillah kami kini telah sah menjadi suami... Kami mula berkenalan di port ...

Fahmi & Hazwani

Assalamu'alaikum w.b.t. Tempoh perkenalan yang boleh dikatakan agak singkat. Pada mulanya aku saj ...

Firdaus & Hamisah

Assalamualaikum, Saya Mohd Firdaus telah menyertai portal Tilljannah sejak tahun 2016. Bagi saya ...

Ruzaini & Farhana

Assalamualaikum wbt, Saya dan suami berkenalan melalui portal Tilljannah.my sekitar Ogos 2019. Se ...

Shauqi & Sofie

Assalamualaikum, Saya Mohd Shauqi telah mula melanggan portal Tilljannah sejak Julai 2018. Bagi s ...

Khairul & Aini

Assalamualaikum. Saya memilih TillJannah sebagai salah satu usaha untuk saya mencari jodoh. Umur pun ...

Alif & Syazwani

Assalamualaikum team tilljannah.my Kami kenal di portal ni akhir tahun 2018 dan ambil keputusan u ...

Amri & Saedah

Assalamualaikum, Tilljannah, syukur alhamdullilah saya dan suami bertemu & berkenalan dalam tempo ...

Nahar & Liyana

COVID-19 Pengikat Kasih Agak cliché tetapi itulah hakikat bagi perhubungan kami. 21 Ogos 2020, ...

Nasruddin & Arfah

Assalamualaikum maaf lama menyepi... Saya nak berterima kasih pada admin dan application ni..Kerana ...

Huzaine & Madah

Saya Hamadah dan Huzaine telah bernikah pada 21.8.2020 (Jumaat) bersamaan 2 Muharram 1442 H. 2. ...

Rizan & Aida

Maklumat Ringkas Perkenalan melalui Till Jannah ( Aida X Rizan) 1. Semuanya bermula dari cadangan ...

Mifdhal & Erna

Nama saya Erna. Saya bertemu jodoh dengan suami saya Mifdhal di portal tilljannah ni..start join bu ...

Azlan & Hana

Assalamualaikum.. Saya sangat berterima kasih dengan penubuhan portal ini yang menjadi medium per ...

Firdaus & Nadiah

Assalamualaikum wbt. Nama saya Mohd Firdaus, percaturan ALLAH itu sangat indah dan saya telah dipert ...

Khairuddin & Fahanim

Saya Norfahanim ingin berkongsi pengalaman sebagai salah seorang yang menemui jodoh dalam Till Janna ...

Saifullah & Hazleen

Alhamdulillah, jutaan terima kasih kepada Portal Tilljannah kerana menjadi medium saya dan suami ber ...

Zulhelmie & Rosamiera

Saya Mohamad Zulhelmi telah bertemu jodoh dengan pasangan yang bernama Rosamiera melalui portal Till ...

Bazawi & Fasihah

Alhamdulillah, syukur kehadrat Ilahi dan terima kasih tidak terhingga kepada semua pihak tilljannah, ...

Syahrulnizam & Zasmiza

Assalamualaikum wbt, Saya terjumpa web TillJannah pada awal tahun 2019, melalui instagram Fynn Ja ...

Hafis & Sarah

Assalamualaikum semua..nama saya Hafis..alhamdulillah dan terima kasih kepada tilljannah kerana tela ...

Zaim & Hawaliza

CERITA RINGKAS BERTEMU JODOH DI PORTAL TILLJANNAH Saya mula mendaftar di portal tilljannah bulan ...

Azizi & Hanah

Saya menyertai tilljannah.my pada bulan 2 2018, sebagai usaha mencari jodoh. Isteri saya pula pada M ...

Hafizul & Shatikah

Perkenalan kami teramat singkat. Ogos 2019 kenal di portal Tilljannah.my, September 2019 saya berjum ...

Nirman & Mirjant

Tarikh akad nikah: 17 Mac 2020 (sehari sebelum PKP) = Cerita = *Isteri* Sebelum saya mendafta ...

Azmi & Zue

Assalamualaikum w.b.t Sekadar perkongsian...saya dan suami telah mendaftar di Portal Tilljannah.my ...

Anuar & Izza

Mendaftar masuk ke portal tilljannah pada Januari 2019 dengan hanya niat mencari teman bersembang. d ...

Azizo & Afzanizam

Terima kasih portal tilljannnah.my .Saya dan isteri saya berkahwin pada 9/6/2019 dan kami tidak ke ...

Sofian & Khadijah

Saya bertemu jodoh dengan isteri di portal Tilljannah.my. Nama isteri saya Khadijah. Alhamdulilla ...

Amierul & Izzati

Saya Amierul, bekas ahli portal tilljannah.my mengucapkan ribuan terima kasih portal tilljannah.my. ...

Khairil & Nazirah

Assalamualaikum Perkenalan antara saya dan dia bermula bila dia menghulur Salam pada 11/12/2019.. ...

Khairul & Shawani

Kami berdua masing-masing menyertai Tilljannah dengan harapan dan usaha untuk mencari pasangan hidup ...

Faisal & Asiyah

Alhamdulillah bertemu jodoh bersama pasangan melalui portal Tilljannah.my. Mula berkanalan pada a ...

Isazaly & Errna

Setelah gagal di dalam perkahwinan saya yang pertama dan dikurniakan seorang cahaya mata berusia 2 t ...

Hakim & Nurain

Assalamualaikum Till Jannah. Terima kasih kerana menyediakan platform seperti ini. Sekadar ingin ber ...

Bukhari & Hasanah

Assalamualaikum nama saya Al Bukhari. Saya menyertai portal TillJannah pada tahun lalu dengan harapa ...

Fairuz & Fariza

Assalamualaikum wbt.. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi. Akhirnya saya bertemu dengan jodoh d ...

Azlan & Syahirah

Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi kerana telah mempertemukan saya jodoh di Tilljannah. Saya menye ...

Sairyy & Adibah

Assalamualaikum Tilljannah. Alhamdulillah syukur kehadrat Illahi melalui portal Tilljannah kami akhi ...

Amin & Amalina

Saya menyertai laman Tilljannah ni dah lama, cuma daftar akaun premium pada awal tahun 2019. Masa tu ...

Safiuddin & Zainab

Assalamualaikum admin Till Jannah, Saya ingin berkongsi sedikit pengalaman bertemu jodoh melalui ...

Azmirul & 'Aqilah

Assalamualaikum..saya NUR 'AQILAH ingin berkongsi kisah perkenalan kami sehingga ke jinjang perkahwi ...

Fendi & Jue

Saya menyertai Portal Tilljannah dengan harapan untuk berjumpa jodoh yang baik. Dah penat berkenalan ...

Halim & Hana

Serba sedikit tentang perkenalan kami di Portal Tilljannah.my. Kami mula berkenalan pada bulan 5/201 ...

Syawal & Ein

Alhamdulillah, Saya sangat berbesar hati dan berterima kasih atas portal Cari Jodoh Muslim Malaysia ...

Kamaruzaman & Izzati

Siapa sangka bertemu di portal tilljannah, kini saya sudah bergelar suami. Terima kasih tilljannah. ...

Fadzrin & Adira

Assalamualaikum wbt. Nama saya Fadzrin dan isteri saya bernama Adira. Pada mulanya kami menget ...

Syafiq & Nabilah

Assalamualaikum, Saya Syafiq Azwan dan isteri saya bernama Nabilah, telah bernikah pada 04 Jan 20 ...

Mushawwir & Ain

Saya mengetahui portal TJ melalui Instagram seorang selebriti. Beliau telah mempromosi TJ di Instag ...

Faiz & Nadia

My Love story TillJannah Cinta itu misteri & susah untuk dijelaskan. Saya (Raihana) dan suami (Fa ...

Aiman & Anis

Assalamualaikum Saya Aiman. Alhamdulillah dengan takdir yang diaturkan oleh Allah, saya dipertemu ...

Taufiq & Afifah

Bermula dengan perkenalan dalam Till Jannah pada 17 Julai 2018 membawa kepada hubungan yang lebih se ...

Faiz & Hidayah

Pada November 2016 saya terpandang iklan cari jodoh melalui portal tilljannah.my di facebook. Ketika ...

Wafi & Asyiqin

Assalammualaikum. Nama saya Nurul 'Asyiqin. Saya join tilljannah sebab adik saya yang suggest pada ...

Gilang & Shakila

Assalamualaikum, alhamdulillah syukur dengan portal Tilljannah.my saya berjumpa dengan suami saya. ...

Hani & Fadil

Saya Hani Mohamed (bukan nama sebenar) masa bulan Mei 2017 pertama kali menyertai tilljannah.my seba ...

Azwady & Basyirah

17 Mei 2017, Salam pertama diberikan dari suami kepada saya. Namun tidak terburu-buru untuk saya mem ...

Zaiful & Syahirah

Saya Syahira berumur 27 tahun,mula mendaftar sebagai ahli Tilljannah.my pada Oktober 2017. Saya mula ...

Elrian & Jannah

Pertama kali masuk daftar TillJannah.my pada tahun 2018, dapat kenalan dari pahang. Memang niat nak ...

Syafiq & Syafiqah

Assalamualaikum,saya Syafiqah bekas ahli Till Jannah. Alhamdulillah saya daftar Till Jannah 2017 kal ...

Azri & Aziah

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum wbt. Pertama sekali saya dan isteri ingin ucapkan ribua ...

Zaid & Hafiza

Assalamualaikum. Syukur ke hadrat Ilahi menemukan saya dengan suami di platform tilljannah ini. Ribu ...

Hafiz & Hanim

Kisah Cinta Kami Assalamualaikum wbt para pembaca di laman TillJannah Alhamdulillah , Saya Haf ...

Shahrizuan & Hidayah

Saya Shahrizuan dan isteri, Hidayah mula berkenalan pada Julai 2017 melalui portal TillJannah. Tujua ...

Fuad & Tasnim

Assalamualaikum w.b.t. Alhamdulillah detik perkenalan kami yang diatur oleh Allah. Dengan izin A ...

Izzat & Shazwani

Saya memang nekad untuk mencari pasangan hidup di usia 29 tahun pada 2017. Saya cuba untuk menggunak ...

Hakim & Aimy

Assalamualaikum wbt, Saya dan isteri berkenalan melalui portal Tilljannah.my sekitar Jun 2018. Se ...

Amirol & Aniyah

Assalamualaikum wbt para pembaca di laman TillJannah. Ringkasnya saya bernama Amirol telah selama ...

Aziz & Zuraidah

Salam, Berikut saya sertakan kisah saya dalam menggunakan platform tilljannah dalam pencarian jod ...

Khairul & Salihah

Assalamualaikum. Nama saya Salihah. Alhmdulillah saya telah berkahwin dengan insan yg bernama Mohd K ...

Roysah & Rimalati

Saya mula join Till Jannah ni dalam bulan 4 tahun 2017, dan saya berkenalan dengan isteri saya sekar ...

Rizal & Sha

Assalamualaikum wbt, Saya mula mendaftar di TillJannah.my pada 26 Mei 2017 selepas terjumpa iklan ...

Nadzif & Huda

Assalamualaikum w.b.t. Nama saya Huda, berumur 25tahun dan suami Muhammad Nadzif. Kami berkenalan ...

Shahrool & Hasmira

Assalamualaikum.. Sedikit perkongsian saya ini untuk team portal tilljannah.my. Saya berasa berte ...

Syed & Idayu

Saya join portal Tilljannah.my pada bulan Mei 2016 manakala suami join pada bulan Jun 2017. Saya sen ...

Solehin & Amalina

Assalamualaikum.. Ini short sharing macam mana boleh kenal dengan suami. Daftar dekat portal till ...

Fadhli & Husna

Assalamualaikum Admin.. Pertama sekali saya dan suami mengucapkan ribuan terima kasih di atas de ...

Arif & Ain

Assalamualaikum, saya Noor Ain pasangan kepada Mohamad Zu Arif ingin menceritakan sedikit berkenaan ...

Saiful Nizam & Afiqah

Saya telah bertemu dengan pasangan melalui web Tilljannah.my pada awal tahun 2018. Kami berkenalan d ...

Faizal & Syafikah

Assalamualaikum wbt, Pada mulanya saya telah mengetahui portal ini melalui instagram pada awal ta ...

Zaire & Fatin

Assalamualaikum, di sini saya nak cerita sikit bagaimana saya dan suami berkahwin. Kami berdua kenal ...

Fadil & Norazimah

Pertama kali terpandangkan iklan tilljannah ni, terlintas dekat fikiran sama ada nak cuba sertai ata ...

Hafinuddin & Safizah

Assalamualaikum.... Saya ingin berterima kasih kepada pihak tilljannah kerana saya telah bertemu jo ...

Norsaipulrizad & Salsabila

Assalamualaikum, berikut ialah perkongsian daripada saya. Terdetik di dalam hati untuk masuk Til ...

Saiful & Qurratu'Aini

Mula Kenal : 29 Januari 2019 Bertunang : 22 Jun 2019 Nikah : 22 Ogos 2020 Cerita Ringkas tentan ...

Zaki & Aisyah

Alhamdulillah dan saya berterima kasih kepada portal Tilljannah.my kerana mempermudahkan urusan saya ...

Azehar & Nurhayati

Assalamualaikum Saya Azehar dan pasangan hidup saya Nurhayati. Kami mula membuka akaun Till Janna ...

Faiz & Fazila

Alhamdulillah dengan izin Allah swt ,saya dan suami bertemu jodoh di portal till jannah pada Julai ...

Amirolrasyid & Arifatun

Assalamualaikum TJ..saya Arifatun, sekadar ingin berkongsi pengalaman saya menyertai portal ini, t ...

Zhariff & Hanis

Assalammulaikum, Saya Ahmad Zhariff, suami kepada Hanis yang telah berkenalan melalui portal Till ...

Hazri & Aisyah

Assalamualaikum, Kepada pihak tilljannah.my, saya dan pasangan mengucapkan ribuan terima kasih ata ...

Khuzaimie & Farikhah

Bismillahirrahmanirrahim.. assalamualaikum.. pertama sekali saya ingin ucapkan ribuan terima kasih b ...

Firdaus & Rosalia

Assalamualaikum wbt.. Perkongsian ini khas untuk team portal tilljannah.my. Saya sangat berterima ...

Hakim & Amera

Isteri saya bernama Nur Amera . Kami bernikah tahun lepas pada 15 Mac 2019. Saya mula mengenali p ...

Amiruddin & Fatin

Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim. Pertama kali saya ingin mengucapkan terima kasih ke ...

Dhailami & Fairuz

Assalamualaikum wbt, Saya dan suami berkenalan melalui portal Tilljannah.my sekitar Jun 2017. Set ...

Nawawi & Afiqah

Assalamualaikum, Ini testimoni dari pihak saya & pasangan. Testimoni Isteri: Kebetulan saya bar ...

Aidil & Nor

Ceritanya bermula 2 tahun lepas selepas percintaan saya dengan bekas kekasih tidak berjalan lancar ( ...

Zulkflie & Anis

Portal Cari Jodoh Till Jannah, apa tu? Haaa masa pertama kali dengar daripada kawan sepejabat ce ...

Nasrun & Farahiyah

Assalamualaikum, nama saya Nasrun dan pasangan hidup saya Farahiyah. Kami mula membuat akaun Til ...

Solleh & Eva

Assalamualaikum w.b.t Saya Solleh, umur 34 tahun, mula mendaftar sebagai ahli tilljannah pada ...