Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Kamaruzaman & Izzati

Siapa sangka bertemu di portal tilljannah, kini saya sudah bergelar suami. Terima kasih tilljannah. Saya membuka account tilljannah pada tahun 2019 dengan harapan yang besar. Saya mengenali pasangan dari portal tilljannah. Di portal kami lebih banyak mengajukan soalan soalan yang berkaitan latar belakang diri dan sebagainya. Dari soalan demi soalan, kami seakan semakin rapat dan akrab. Tidak menunggu masa yang lama, saya bertemu dengan keluarga pasangan dan menyatakan hasrat saya. Keluarga pihak perempuan bersetuju dan kami terus mengambil keputusan untuk menikah pada tahun berikutnya iaitu tahun 2020.

Pada 6 march 2020, tarikh yang cukup memberi erti pada diri saya, kerana pada detik itu status dari bujang bertukar kepada suami orang. Alhamdulillah saya bersyukur, saya ditemukan dengan insan yang baik di tempat yang baik (tilljannah). Siapa sangka tempoh perkenalan kami yang singkat menjadi kenyataan. Portal tilljannah sangat saya recommend kerana pihak tilljannah sangat menjaga keselamatan penggunanya. Saya berkata sedemikian kerana tiada akaun akaun scam or spam yang saya ditakut-takutkan selama ini.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, bujang / duda / janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh