Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Dhailami & Fairuz

Assalamualaikum wbt,

Saya dan suami berkenalan melalui portal Tilljannah.my sekitar Jun 2017. Setelah berbalas emel berbulan-bulan, kami berhasrat untuk berjumpa dan kami membawa teman masing-masing ketika berjumpa.. Alhamdullilah, selepas itu kami serasi dan merancang untuk berjumpa keluarga masing-masing setelah beberapa bulan kenal hati budi.

Alhamdulillah pada tanggal 17.12.2017 kami mengikat tali pertunangan dan alhamdullilah setahun selepas itu iaitu pada tarikh keramat 8.12.2018 kami bernikah dan 9.12.2018 bersanding secara sederhana tapi meriah. Manakala tarikh 23.12.2018 pula tarikh bertandang bagi pihak suami.

Pada kami portal Tilljannah.my ini bagus bagi individu yang ada niat untuk mendirikan rumahtangga dengan serius. Alhamdulillah diam tak diam saya dan pasangan hampir 2 tahun mendirikan rumahtangga dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.
Nasihat saya kepada individu yang ingin mengunakan platform ini untuk mencari jodoh seeloknya kenal dulu hati budi seseorang itu terlebih dahulu jangan buat keputusan yang terburu-buru. Selepas anda kenal seseorang itu beristikarahlah, mohon petunjuk Allah Taala samada pilihan kita itu tepat atau sebaliknya.

Sekian Wassalam,
In Love together.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh