Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Aidil & Nor

Ceritanya bermula 2 tahun lepas selepas percintaan saya dengan bekas kekasih tidak berjalan lancar (hubungan dari bangku sekolah selama 10 tahun) . Saya mengambil keputusan untuk bercinta selepas nikah , jadi dengan adanya portal till jannah sedikit sebanyak telah membantu saya menemui cinta hati saya. Untuk berkenalan dengan si dia tidak mengambil masa yang lama , selepas 4 hari saya membuka account till jannah saya telahpun menemui si dia & mengambil keputusan untuk bertemu si dia di Nilai , Negeri Sembilan.

Selepas 4 bulan berkenalan kami mengambil keputusan untuk bertunang & seterusnya kami melangsungkan perkahwinan kami pada 22 Ogos 2020. Kepada semua admin Till Jannah, terima kasih diucapkan kerana membuat portal yang amat berguna untuk pasangan yang mencari jodoh :) Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah mudahkan.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh