Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Amiruddin & Fatin

Assalamualaikum.

Bismillahirrahmanirrahim.

Pertama kali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada team Tilljannah.my kerana menubuhkan portal ni. Ia sangat memberi manfaat kepada org yg mencari jodoh. Semasa saya sertai portal TJ adalah adalah untuk mencari jodoh bukan untuk sekadar main2 / mencuba.. "usaha tangga kejayaan" dengan harapan dapat bertemu jodoh di portal TJ.

Alhamdulillah akhir bulan 11/2017 saya mula berkenalan dengan suami saya. Saya memulakan perkenalan kami. Suami saya membalas mesej yg diterima dr saya. Sejak hari itu kami berkenalan dan bertukar nom telefon. Perkenalan kami tidak smpai sebulan, dia membawa ke2 ibubapanya berjumpa ibubapa saya. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar, kedua ibubapa kami suka dan berbincang untuk langkah seterusnya.

Pada bulan 2/2018 kami bertunang dan pada 17/8/2018 kami disatukan. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar serta dipermudahkan. Pada bulan 7/2019 kami dikurniakan seorang cahaya mata. Saya dan suami meminta pihak Tilljannah mendoakan kami agar keluarga kami kekal bahagia tilljannah.

Sekian.
Terima kasih.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 18 tahun ke atas, bujang/duda/janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.