Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Syawal & Ein

Alhamdulillah, Saya sangat berbesar hati dan berterima kasih atas portal Cari Jodoh Muslim Malaysia (till Jannah) kerana menemukan pasangan saya atas izin Allah, dan saya telah bernikah pada 13/03/2020.

Di sini saya ringkaskan cerita saya bertemu pasangan saya. Pertengahan tahun 2019 saya ada terpandang billboard di highway karak jikalau tidak silap, ada tulis portal cari jodoh, saya pun cuba cari, yelah jodoh kita kena usaha cari tak cuba tidak tahu. lalu saya cuba, tapi saya daftar je dulu, rasa macam ada keyakinan dalam till jannah ni..lalu saya pon jadi ahli bayar yuran tersebut. Pada hujung bulan 8 2019 saya bertaaruf dengan pasangan, dan tengah bulan 9 2019 saya jumpa pasangan dan ibu bapa pasangan buat pertama kali bertemu.
Dengan izin allah kita rancang untuk bernikah, 25/09/2019 tarikh bertunang dan nikah 13/03/2020 alhamdulillah dengan izin allah dan perancangan selesai.18/03/2020 PKP.

Sekian ringkasan cerita saya, jodoh pertemuan dan semua di tangan Allah.
Kita hanya merancang dan berusaha.
Terima kasih portal till jannah.

Terima kasih.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, bujang / duda / janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh