Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Fadzrin & Adira

Assalamualaikum wbt.

Nama saya Fadzrin dan isteri saya bernama Adira.

Pada mulanya kami mengetahui tentang Portal Cari Jodoh Muslim Tilljannah daripada movie pendek youtuber Syahmi Sazli. Lama kelamaan kami tergerak hati untuk mendaftar sebagai ahli dengan tujuan untuk mencari pasangan hidup & bertekad untuk mengakhiri zaman bujang selewat lewatnya akhir tahun 2019.

Saya mula menegur isteri di portal ini pada Jun 2019. Hanya dengan dua kali pertemuan sahaja kami mengambil keputusan untuk mengikat tali pertunangan iaitu pada Oktober 2019. Dengan izin Allah segalanya dipermudahkan, disamping keluarga jua merestui dan kami memutuskan untuk mendirikan rumahtangga pada Disember 2019.

Alhamdulillah, perkenalan kami yang singkat ini menjadi asbab untuk kami melayari alam percintaan selepas bernikah. Terima kasih kepada Tilljannah kerana menyediakan platform yang boleh dipercayai dan berkesan.

Alhamdulillah, syukur kepada Allah kini kami sedang menghitung hari menanti kelahiran cahayamata kami. Semoga Tilljannah terus menjadi asbab untuk mereka di luar sana bertemu jodoh yang baik-baik. Insyaallah.

Terima kasih.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, bujang / duda / janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh