Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Taufiq & Afifah

Bermula dengan perkenalan dalam Till Jannah pada 17 Julai 2018 membawa kepada hubungan yang lebih serius. Tapi platform TJ tak lama digunakan sebab kami saling bertukar Instagram. Pada 7 Oktober 2018 iaitu tarikh hari kelahiran saya, kali pertama bertemu di Masjid Besi Putrajaya.

Setelah kedua-dua pihak istikarah meminta petunjuk dari Allah. Akhirnya mengambil keputusan ke kampung suami pada bulan November 2018. Ke kampung saya pada bulan Disember sekali rombongan meminang. Pada 9 Disember 2018 disatukan melalui ikatan pertunangan. Tarikh 7 Jun 2019 disatukan dengan sekali lafaz. Alhmdullilah indah perkenalan bercinta lepas nikah. Hidup perhubungan jarak jauh (PJJ) ekoran suami bertugas di Sarawak. Majlis sebelah lelaki pada bulan Ogos 2019 (Raya Haji). Alhamdullilah dikurniakan puteri sulong pada 21 April 2020. Perjalanan hubungan ni sebenarnya sangat dipermudahkan oleh Allah. Yang pasti sy yakin pada jodoh Allah akan beri tepat pada masanya. InshaAllah. Pada awalnya isi portal TJ atas saranan rakan sekerja. Alhamdullilah. Tiada lain hanya berharap hubungan ini biarlah diberkati Allah dan hingga ke JannahNya. Amin
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh