Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Nora & Shahrin

Assalamualaikum semua. Nama saya Nora,berumur 38tahun. Alhamdulillah dan terima kasih kepada tilljannah kerana telah membuka jalan antara saya dan suami saya. Seterusnya telah membawa kepada terlafaznya akad nikah.

Kami mula berkenalan di tilljannah pada 17.10.2021 dengan salam perkenalan dimulakan dari saya.
Alhamdulillah mendapat respon positif dari dia. Pada awal perkenalan dia adalah seorang yang agak sombong dalam berbicara. Keserasian bermula apabila kami ke arah yang sama,iaitu mencari jodoh,disitulah bermulanya detik perkenalan kami.

Perkenalan kami tidak lama,hanya dalam tempoh lebih kurang 4 bulan,pada 13/2/2022 keluarganya datang dan terus mengikat tali pertunangan,Alhamdulillah pada 19/3/2022 dalam tempoh sebulan kami selamat diijab kabul.. kedua orang tua kami juga memudahkan urusan kami dengan merestui kami tanpa sebarang karenah.

Akhir kata saya mengucapkan terima kasih sekali lagi pada pihak tilljannah kerana menyediakan platform seperti ini..asbab adanya tilljannah ni saya telah bertemu dengan jodoh saya..kepada yang masih mencari, teruskan usaha anda..mungkin jodoh anda ada di dalam tilljannah ni...mudah-mudahan dipertemukan apa yang dicari. Amiin.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh