Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Azalini & Atun

Di kesempatan ini, saya ingin berkongsi kisah cinta saya dan isteri melalui portal TillJannah.my pada Mac 2021 yang lalu. Syukur syukur ke hadrat Ilahi.

Hati terdetik untuk membuat pendaftaran di portal setelah beberapa kali gagal dalam hubungan. Saya berusaha, tawakal dan berdoa. Saya ingin mencari pasangan di portal ini, begitu juga dengan isteri.

Atas tujuan dan niat yang sama dan bersedia untuk mendirikan rumahtangga memudahkan perjalanan cerita kami.

Pada awal Mac 2021, kami berkenalan dan akhirnya bertemu pada pertengahan Mac 2021.Saya membuat keputusan untuk bertemu keluarga pihak perempuan. Semuanya dipermudahkan urusan kami dengan direstui kedua-dua belah pihak..

Tempoh perkenalan yang begitu singkat, kami teruskan untuk pernikahan. Dalam situasi semasa wabak covid19 yang melanda. Urusan pernikahan mengambil masa yang lebih lama, namun alhamdulillah atas izin Allah. 15.08.2021 telah ditetapkan tarikh pernikahan kami.

Dan semuanya berjalan lancar dan begitu baik sekali.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi. Pertemuan 2 hati telah disatukan di dalam portal ini, pertemuan yg amat singkat, berkenalan pd Mac 21,& bernikah pada August 21.Segalanya dipermudahkan urusan kami walau dalam keadaan wabak pandemic covid19 yang melanda nagara kini.

Jutaan terima kasih kepada portal cari jodoh Till Jannah, sahabat-sahabat & keluarga yang mendoakn kami. Aminn YRA

Kepada yang belum bertemu jodoh, cepat-cepatlah join dan berusaha, moga dipermudahkan semuanya.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh