Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Azri & Aziah

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum wbt. Pertama sekali saya dan isteri ingin ucapkan ribuan terima kasih buat admin Portal Mencari Jodoh Malaysia TillJannah.my kerana menyediakan portal ini bagi memudahkan pencarian jodoh.

Detik perkenalan kami dari portal TillJannah.my bermula pada Ogos 2017. Setelah 2 minggu berkenalan melalui portal kami pun berjumpa untuk mengenali isi hati masing-masing. Alhamdulillah, Allah permudahkan perjumpaan kami. Semakin hari hubungan kami semakin rapat. Setahun kami berkenalan, kami mengambil keputusan untuk bertunang pada 9.9.2018.

Alhamdulillah, segala urusan kami untuk mendirikan rumah tangga dipermudahkan. Kami bernikah pada 22.12.18. Kini sudah hampir 2 tahun mahligai cinta terjalin. Kami masih belum dikurniakan cahaya mata lagi. Doakan untuk kami ya.

Jika ada sahabat-sahabat yang masih belum bertemu jodoh kami sangat menggalakkan mereka untuk berdaftar dengan portal TillJannah.my. Kerana portal ini bagus, islamik dan menjaga privasi. InsyaAllah portal ini dapat membantu. Perbetulkan niat mencari jodoh kerana Allah, InsyaAllah dipermudahkan.

Terima kasih TillJannah.my
-- Azri & Aziah --
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh