Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Faizal & Syafikah

Assalamualaikum wbt,

Pada mulanya saya telah mengetahui portal ini melalui instagram pada awal tahun 2015. Saya memang berniat untuk mencari calon suami di dalam portal ini. Jadinya saya mulalah mendaftar sebagai ahli premium. Ingatkan mudah sahaja berjumpa jodoh rupanya tidak. Dalam tempoh tu saya berkenalan dengan ramai calon yang ada. Tapi hanya setakat bermesej. Saya berputus asa.

Sampai satu tahap saya bercakap dengan diri saya sampai bila saya mahu berputus asa dan pada tahun 2018 saya aktifkan balik untuk mendaftar sebagai ahli premium dalam ramai-ramai calon yang hubungi saya, ada seorang je (suami saya sekarang) yang cakap direct memang serius nak jadikan saya sebagai pasangan hidup sekiranya saya sudi.. Saya tak bertangguh-tangguh lagi terus kami bertukar-tukar no telefon.

Saya dan suami berkenalan melalui portal Tilljannah dan perkenalan kami terlalu singkat iaitu pada September 2018. Saya telah dirisik dan mengikat tali pertunangan pada Dec 2018 dan alhamdullilah pada Feb 2019 kami telah disatukan secara sederhana tapi meriah. Kami memilih untuk menghalalkan hubungan dahulu dan kami bercinta selepas nikah..
Syukur alhamdulillah diam tak diam saya dan pasangan hampir 2 tahun mendirikan rumahtangga dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.
Sedikit perkongsian saya untuk dikongsi bersama.

Salam ikhlas dari
Saya(syafikah)& suami( faizal)
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, bujang / duda / janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh