Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Norsaipulrizad & Salsabila

Assalamualaikum, berikut ialah perkongsian daripada saya.

Terdetik di dalam hati untuk masuk Till jannah adalah atas nasihat bonda saya sendiri. Dengan nasihat bonda katanya saya perlu berikhtiar dan kali ini saya masuk Till jannah dengan harapan semoga pasangan yang saya jumpa ini bukan sahaja menjadi teman rapat tetapi dapat membimbing saya ke syurga Allah. Itu yang paling penting, pada saya kita ini hamba tidak harus berputus asa..kali ini memang saya bertekad, berdoa dan berserah pada Allah semoga ditemukan jodoh.

Profile Encik suami dibaca dan ditapis oleh bonda sy terlebih dahulu. Kami meneruskan ta'ruf selama sebulan dan selepas itu kami membuat keputusan untuk ke peringkat seterusnya dan ahli keluarga kami bertemu dan berbincang. Itulah kali pertama kali saya bersua muka dengan Encik suami. haihh rasa macam kurang serasi pun ada masa tu, tapi itu lah ta'ruf..ketidaksempurnaan itu ialah dimana akan ada yang saling melengkapi. Alhamdullilah 3 bulan kemudian kami bertunang. Pertunangan kami sederhana sahaja ☺️ cukup setahun kami telah diijabkabulkan. Alhamdulilah siapa sangka kan..berkat sabar dan nasihat bonda saya, akhirnya saya jumpa jodoh saya. Macam tidak serasi, tetapi sekarang dia lah teman hidup saya dan aturan Allah lah yang paling sempurna. Semoga Allah melindungi dan memberkati perkahwinan kami dengan cahaya mawaddah sakinah ♥️ InshaAllah
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh