Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Nasruddin & Arfah

Assalamualaikum maaf lama menyepi... Saya nak berterima kasih pada admin dan application ni..Kerana application dan aturan Allah saya dah jumpa jodoh saya dan saya sudah pun berkahwin dengan pasangan saya.

Saya mula kenal dengan suami saya awal bulan Jan tahun 2019 dan kami berkahwin pada 3 Oktober 2020. Terima kasih banyak-banyak kerana wujudkan application ni. Nama saya Arfah dan suami saya Nasruddin.Umur kami sebaya.

Dahulu saya hanya berkenalan dengan lelaki di MySpace, Facebook, instagram tetapi ramai yang tak menjadi. Banyak saya jumpa lelaki yang jenis mengikis duit dan harta perempuan, kurang pendidikan agama, tidak setia, tidak jujur sehingga pernah dibawa jumpa ahli keluarga. Ada juga saya pernah bercinta dengan lelaki selama 5 tahun setengah namun hubungan dipersiakan oleh lelaki. Sedih, menangis meraung jangan cakap la. Boleh dikatakan dulu pernah stress dan kemurungan memikirkan lelaki seperti itu. Ketika itu saya dah pasrah tetapi saya try juga untuk mencari.

Akhirnya saya terjumpa iklan application ni di Facebook.
Namun, dalam application ni alhamdulillah saya jumpe lelaki yang jujur, setia, ada pendidikan agama, tahu menjaga hati pasangan, sabar, pandai memujuk, bertolak ansur, memahami, tidak mengikis duit perempuan malah banyak menghabiskan duit untuk saya sebelum berkahwin.

Terima kasih sekali lagi pada admin dan application. Jika tiada application ni mungkin saya tidak akan memikirkan untuk berkahwin sekarang ? Maaf pada lelaki yang pernah mesej saya, jika saya tidak membalasnya. Saya jenis melihat kesungguhan seseorang. Andai admin dan team application ini mahu berkongsi kisah saya bersama pasangan dengan rakan-rakan dipersilakan ?
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh