Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Firdaus & Nadiah

Assalamualaikum wbt. Nama saya Mohd Firdaus, percaturan ALLAH itu sangat indah dan saya telah dipertemukan jodoh dengan isteri saya bernama Nadiah. Niat utama saya adalah ingin mencari jodoh yang baik dan kekal hingga ke Jannah.

Saya dan isteri mula berkenalan di portal pada Mei 2020 kebetulan pada masa itu tengah PKP jadi ada banyak masa untuk kami membalas chat, melalui detik itulah kami mengenali hati budi masing-masing. Pada bulan Jun 2020 pertama kali kami bersua muka dan bertemu perasaan saya sangat gementar tidak sama semasa chat. Pada kali kedua kami berjumpa kami mengambil keputusan untuk mengikat tali pertunangan pada pertengan Jun 2020.

Dengan izin Allah segalanya dipermudahkan, disamping keluarga merestui dan kami memutuskan untuk mendirikan rumahtangga pada awal Oct 2020. Perkenalan dan pertemuaan kami sangat singkat saya yakin Allah dah aturkan semuanya dengan baik.

Pada kami portal Tilljannah.my ini bagus bagi individu yang ada niat untuk mendirikan rumahtangga.

Terima kasih Tilljannah.my
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh