Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Amierul & Izzati

Saya Amierul, bekas ahli portal tilljannah.my mengucapkan ribuan terima kasih portal tilljannah.my. Disebabkan portal ni saya dapat berjumpa dengan jodoh dunia akhirat saya sekarang.

Saya kenal portal ni masa tengok video Syahmi Sazli..lepas tu saya terus daftar portal tilljannah niat saya nak cari isteri terus takde dh couple² ☺..tunggu seminggu jugak baru dapat saya berkenalan dengan wife saya..tarikh kami kenal 21/3/2019..kebetulan sehari lepas hari lahir saya ? dan saya decide nak jumpa wife kat bawah rumah kami sekarang..dekat taman flat ramai budak tengah lepak masa tu rasa segan pun ada first time jumpa kan..hahaha..?..sampai bulan 6/2019 saya ambil keputusan untuk jumpa keluarga wife saya..30/7/2019 saya hantar rombongan meminang..7 bulan juga kami bertunang..26/01/2020 kami berkahwin ? ..alhamdulillah kami dah selamat berkahwin..terima kasih portal tilljannah.my
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 18 tahun ke atas, bujang/duda/janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.