Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Isazaly & Errna

Setelah gagal di dalam perkahwinan saya yang pertama dan dikurniakan seorang cahaya mata berusia 2 tahun dalam jagaan saya dan meneruskan kehidupan serta memberikan tumpuan sepenuhnya kepada anak saya, dengan bantuan ibu saya.

Selang beberapa tahun menjadi bapa tunggal, saya terjumpa laman TillJannah.my pada tahun 2016, melalui sebuah iklan atas talian dan terus membuka sebuah akaun tanpa memikirkan apakah yang akan berlaku seterusnya, atau sama ada saya akan berjumpa jodoh saya di sana.

Selang seminggu kemudian, saya mendapati emel saya dipenuhi dengan emel yang tertajuk “Anda menerima mesej baru di TillJannah.my…”! Dan ada pada suatu ketika itu, saya meluangkan sehari suntuk untuk membaca setiap mesej dari pengguna lain yang ingin berkenalan dengan saya. Akhirnya saya bertemu calon isteri saya, Faizzah Errna, anak kelahiran Sabah yang sedang menetap dan bekerja di KL.

Kami mula berkenalan dengan lebih rapat untuk selama 3 bulan dan Alhamdulilah, setelah mendapatkan persetujuan dari kedua ibu bapa beliau, kami telah selamat bernikah di sebuah majlis yang ringkas di Masjid As-Salam di Puchong pada 6 May 2017. Saat terindah dalam kehidupan saya seterusnya yang tidak akan saya lupa sehingga akhir hayat.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh