Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Fairuz & Fariza

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi. Akhirnya saya bertemu dengan jodoh di laman portal tilljannah ini.

Memang lama juga saya mencari calon yang menepati ciri-ciri yang saya impikan. Terima kasih kepada admin tilljannah kerana memudahkan pencarian saya selama ini.

Kisah saya bermula apabila mendaftar sebagai ahli pada pertengahan tahun 2016 selama 3 bulan sahaja.

Kemudian, hati saya terdetik untuk menjadi ahli premium kali ke 2 selama setahun dalam portal tilljannah ini pada akhir tahun 2016. Tidak lama selepas itu, saya mula berkenalan dengan seorang calon di dalam portal tersebut.

Kami mula bertemu kali pertama pada awal tahun 2017 bersama dengan ibu saya di kedai makan. Setiap kali pertemuan saya akan meminta ahli keluarga menemani bersama kerana ingin menjaga batas pergaulan kami.

Alhamdulillah, akhirnya pihak lelaki menghantar rombongan merisik pada Sept. 2017. Kemudian kami mengikat tali pertunangan pada 18 Okt. 2017 dan bernikah pada 17 Mac 2018.

Kini (tahun 2020) setelah 2 tahun melayari bahtera alam perkahwinan kami bakal menyambut kehadiran cahaya mata kami yang pertama pada bulan Oktober insyaallah...

Portal ini sangat membantu rakan-rakan untuk mencari calon yang dicari seperti dari segi umur, pekerjaan, negeri asal, negeri bekerja dan sebagainya.

Syabas saya ucapkan buat team TILLJANNAH. Semoga terus success lagi pada masa akan datang.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh