Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Zaiful & Syahirah

Saya Syahira berumur 27 tahun,mula mendaftar sebagai ahli Tilljannah.my pada Oktober 2017. Saya mula mengetahui tentang portal mencari jodoh ini melalui ahli keluarga yang mengetahuinya dari medium sosial di Facebook.

Pada awal April 2018, Alhamdulillah, saya telah berkenalan dengan salah seorang peserta di laman portal Tilljannah.my yang kini telah menjadi pasangan hidup saya yang bernama Zaiful yang lebih mesra dengan panggilan Jai. Pada awal perkenalan kami hanya sekadar berkawan sahaja, lama kelamaan kami membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga. Hanya sekadar perkenalan singkat dalam tempoh masa 2 bulan, saya dan pasangan mengikat tali pertunangan pada 23 June 2018.

Pada tanggal 21 Dis 2018 kami telah di ijab qabul dan menjadi pasangan suami isteri yang sah. Alhamdulillah, walaupun hanya perkenalan yang singkat,kami yakin dengan usaha, doa kami dan doa kedua ibu bapa kami, perkenalan yang bermula dari sebuah portal hingga ke perkahwinan dipermudahkan segalanya. Jadi kami yakin bahawa jodoh dan pertemuan itu datang dari Allah s.w.t. dan cuma kita perlu berusaha sedikit.

Jadi,kami ingin mengucapkan ribuan Terima kasih kepada portal Tilljannah.my kerana menjadi sumber medium untuk kami bertemu jodoh.

Semoga ramai lagi rakan di luar sana di permudahkan bertemu jodoh sama seperti kami.Mohon di doakan juga agar hubungan kami suami isteri ini bahagia dan berkekalan hingga ke syurga serta sentiasa dalam Rahmat dan lindunganNya serta di kurnikan zuriat yang soleh dan solehah .


Amiin Yarabbala'amin
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh