Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Fuad & Tasnim

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah detik perkenalan kami yang diatur oleh Allah. Dengan izin Allah swt kami bertemu jodoh di portal tilljannah pada 9 September 2017. Kami mula tahu ada nya portal tilljannah di media sosial kebetulan masing-masing ingin bercinta selepas bernikah dan mencari pasangan untuk hidup bahagia. Selepas kenal hati budi masing-masing kami mula merisik dan bertunang pada 20 Januari 2018. Kami mengikat tali pertunangan selama 7 bulan. Dan alhamdulillah disatukan pada 25 Ogos 2018.

Alhamdulillah Allah merahmati ikatan kasih kami, rumah tangga juga bahagia. Kami juga sehati sejiwa. Tahun 2019 Oktober kami selamat menyambut kelahiran puteri sulung kami. Terima kasih tilljannah menyatukan kami dengan izin Allah. Mohon doakan semoga keluarga kami sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah amiinn
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, status perkahwinan semasa hendaklah bujang, duda atau janda sahaja dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh