Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Zhariff & Hanis

Assalammulaikum,

Saya Ahmad Zhariff, suami kepada Hanis yang telah berkenalan melalui portal Tilljannah pada awal 2018. Saya mengetahui portal Tilljannah melalui kawan serumah sewaktu itu dan mula mendaftar dengan niat mencari jodoh. Pada mulanya saya mendapat ramai perhatian dari wanita-wanita di Tilljannah, namun isteri lah yang dapat menawan hati ini. Kami berkenalan selama 2 bulan dan saya pun membuat keputusan untuk berjumpa keluarga si isteri untuk menyatakan hasrat di hati. Pada Hari Raya Aidilfitri, dengan rombongan keluarga dari Perak, kami pun bertunang.

Alhamdulillah, pada 3 November 2018 kami telah sah bergelar suami isteri. Saya sedia menerima apa jua kelebihan dan kekurangan isteri sehingga akhir hayat. Kini kami telah dikurniakan seorang puteri bernama Hana. Semoga anda yang membaca juga bertemu jodoh di portal Tiljannah. InsyaAllah. Terima kasih Tilljannah.

Sekian,

Ahmad Zhariff.
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, bujang / duda / janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.


👇🏼 Join telegram kami 👇🏼
t.me/TillJannahPortalJodoh