Kisah Cinta Bertemu Jodoh di Tilljannah.my

Azmi & Zue

Assalamualaikum w.b.t
Sekadar perkongsian...saya dan suami telah mendaftar di Portal Tilljannah.my sekitar penghujung tahun 2018. Sebelum mengenali antara satu sama lain, kami telah berkenalan dengan beberapa orang calon lain di platform ini dan hampir berputus asa. Namun ,Tuhan telah mempertemukan kami di saat akhir sebelum akaun kami tamat pada penghujung 2019.
Pada permulaan perkenalan, kami berbalas e-mail untuk mengenali sedikit sebanyak tentang latar belakang dan penerimaan masing-masing sebelum yakin untuk bertukar nombor telefon. Hampir dua bulan berkongsi cerita dan harapan.Tujuan kami mendaftar di Tilljannah.my sama iaitu mencari pasangan yang serius menghabiskan sisa hidup, suka duka bersama disamping mencari redha Allah S.W.T. Walaupun sikap berbeza alhamdulillah kami dapat saling melengkapi.
Kami bersepakat untuk bertunang pada awal Februari 2020. Segala urusan dipermudahkanNya. Alhamdulillah... majlis pernikahan kami pada 15 Mac 2020 berjalan lancar dan sempat pergi honeymoon sebelum bermulanya PKP.He...he...he...Semoga kami kekal hingga ke jannah.Aamiin..
Buat calon yang masih mencari pasangan hidup, kami amat mengesyorkan Tilljannah.my sebagai satu platform selain berdoa kepada Allah S.W.T.Kami mendoakan anda juga bertemu jodoh di sini.Aamiin...
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni
TJ_Testimoni

Syarat penyertaan : Muslim Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas bagi lelaki, 18 tahun ke atas bagi wanita, bujang / duda / janda dan SERIUS dalam mencari jodoh.